Byta tak Malmö

BEHÖVER DU HJÄLP ATT BYTA DITT TAK?

Som plåtslagare och takläggare erbjuder P.D Plåtservice dig professionella tjänster inom allt som har med plåt och byte av tak  att göra. Vår verksamhet består av en omfattande repertoar av plåtslagerijobb. Anlita oss för allt från lagning av stuprör till att byta tak. Vi är din kompletta takläggare i Malmö med andra ord. Självklart med både kund och kvalitet i fokus – välkommen till oss!

LÅT OSS PROFFS SKÖTA TAKET!

På P.D Plåtservice kan vi stoltsera med mångårig erfarenhet som plåtslagare inom olika områden. Vi har gedigen yrkesvana från alla typer av plåtjobb – inget uppdrag är för litet eller för stort för oss. Vissa dagar fixar vi stuprännor medan vi andra gånger utför diverse byggarbeten i samband med byggnation. Våra duktiga hantverkare har under åren även hjälp 100-tals kunder i Malmö och övriga Skåne att byta ut sitt tak. Vi räknar även med goda samarbeten i branschen, vilket är en förmån för dig som kund.

about-us-1
Byta tak Malmö

PERSONLIGT BEMÖTANDE

Vårt team av takläggare är inte bara duktiga yrkesmän, de har även service i ryggmärgen. Den nära och personliga kundservicen har alltid legat oss väldigt varmt om hjärtat. En viktig del av vårt koncept som taklägggare och plåtslagare är att du som kund känner dig bekväm och trygg i varje moment. Därför lägger vi allt stor vikt vid ett trevligt och korrekt kundbemötandet i alla led.

Vi välkomnar alltid våra kunder, nya som gamla, att rådfråga oss både inför, under och efter projektet. Kanske har du önskemål gällande någon specifik tjänst? Vi försöker då alltid utgå från dessa när vi tar oss an uppdraget hos dig. 

hero-section-min
Byta tak i staden Malmö

KOMPETENS ATT LITA PÅ

Vi har vad som krävs för att byta tak oberoende av vilken typ av bostad eller fastighet det gäller. En takomläggning kräver inte bara kunskap utan även precision och noggrannhet. Något vi på P.D Plåtservice levererar fullt ut genom att hållas oss uppdaterade genom löpande utbildning. 

Vi vet vikten av att byta tak på ett korrekt sätt och sörjer i yttersta mån om att uppnå ett optimalt resultat. Samma sak gäller såklart även vid andra jobb och renoveringar så som lagning eller byte av stuprör, hängrännor eller övriga plåtjobb.

Behöver du hjälp byta ut ditt tak i Malmö?

Vi hjälper dig!

Vi jobbar över hela Skåne

Här hittar du oss

PD Plåtservice AB
Åkershus 10A
245 37 Staffanstorp

Tel: 076-168 72 03
Email: info@pdplatservice.se

Gratis rådgivning gällande takbyte i Malmö

Kostnadsfri offert

Prisvärda tjänster

INOM ALLA TYPER AV TAKBYTE

P.D Plåtservice är sedan många år etablerad aktör i branschen och vår expertis som takläggare bevisas inte minst många nöjda kunder i Malmö och resten av Skåne. Vår lojala kundskara är en inspiration i arbetsvardagen och vi jobbar hårt för att konstant leverera på topp. Det gör oss dock å andra sidan inte till dyra när det kommer till att byta tak Malmö.

Tvärtom erbjuder vi riktigt förmånliga priser oavsett vilken typ av jobb det rör sig om. Våra kvalitetstjänster är alltid prisvärda rakt igenom och vi förhåller en transparent kostnadsdialog med kunden från start.

Kostnadsfri offert

LÄMNAS PÅ ALLA TAKBYTE I MALMÖ

Är du intresserad av oss och våra tjänster inom att byta av tak?  Hör då av dig till oss redan idag.

Vi välkomnar både dig som företag och du som är privatperson att begära offert. Det är alltid helt kostnadsfritt och vi ser till att återkomma med en detaljerad offert omgående på ditt byta av tak. Varmt välkommen till oss på P.D Plåtservice – din plåtslagare!

Därför ska du välja oss

Sex anledningar till att folk väljer oss

Kvalitetsmaterial

Vi jobbar endast med kvalité och inget annat.

Pålitliga

Vi håller vad vi lovar – det har vi alltid gjort.

Utbildade plåtslagare

Vi kan vårt jobb och våra produkter.

Tidseffektiva

Snabba och effektiva med fokus på kvalité.

Snabb respons

Vi är måna om dig som kund, hela vägen.

100% Garanti

Kundnöjdhet är en självklarhet för oss.