Takläggare Lund

BEHÖVER DU HJÄLP ATT LÄGGA OM TAKET?

Som plåtslagare erbjuder P.D Plåtservice dig professionella tjänster inom allt som har med plåt att göra. Vår verksamhet består av en omfattande repertoar av plåtslagerijobb och takarbete. Anlita oss för allt från lagning av stuprör till att byta tak på ditt hus eller fastighet. Din kompletta takläggare Malmö med andra ord. Självklart med både kund och kvalitet i fokus – välkommen till oss!

LÅT OSS PROFFS SKÖTA TAKET!

På P.D Plåtservice kan vi stoltsera med mångårig erfarenhet som takläggare inom olika områden. Vi har gedigen yrkesvana från alla typer av plåt- och takjobb – inget uppdrag är för litet eller för stort för oss. Vissa dagar fixar vi stuprännor medan vi andra gånger utför diverse byggarbeten i samband med byggnation. Våra duktiga hantverkare hjälper även kunder att byta tak. Vi räknar även med goda samarbeten i branschen, vilket är en förmån för dig som kund.

Takläggare Lund
Takläggare i Lund

PERSONLIGT BEMÖTANDE

Vårt team av takläggare är inte bara duktiga yrkesmän, de har även service i ryggmärgen. Den nära och personliga kundservicen ligger oss varmt om hjärtat. En viktig del av vårt koncept som plåtslagare är att du som kund känner dig bekväm och trygg i varje moment. Därför månar vi om det trevliga kundbemötandet i alla led.

Vi välkomnar alltid våra kunder att rådfråga oss inför, under och efter projektet. Har du önskemål gällande någon specifik tjänst försöker vi utgå från dessa när vi tar oss an uppdraget. Ibland kan vi även ta fram mer skräddarsydda lösningar till våra kunder!

hero-section-min
Takläggare i staden Lund

KOMPETENS ATT LITA PÅ

Vi har vad som krävs för att byta tak oberoende av vilken typ av bostad eller fastighet det gäller. En takomläggning kräver inte bara kunskap utan även precision och noggrannhet. Något vi på P.D Plåtservice levererar fullt ut.

Vi vet vikten av att byta tak på ett korrekt sätt och sörjer i yttersta mån om att uppnå ett optimalt resultat. Samma gäller vid andra renoveringar utomhus så som lagning eller byte av stuprör.

Behöver du hjälp av en takläggare i Lund?

Vi hjälper dig!

Vi jobbar över hela Skåne

Här hittar du oss

PD Plåtservice AB
Åkershus 10A
245 37 Staffanstorp

Tel: 076-168 72 03
Email: info@pdplatservice.se

Gratis rådgivning gällande takarbete i Lund

Kostnadsfri offert

Prisvärda tjänster

INOM ALLA TYPER AV TAKLÄGGNING

P.D Plåtservice är en etablerad aktör i branschen och vår expertis som takläggare bevisas inte minst många nöjda kunder. Vår lojala kundskara är en inspiration i arbetsvardagen och vi jobbar hårt för att konstant leverera på topp. Det gör oss dock å andra sidan inte till en dyr plåtslagare.

Tvärtom erbjuder vi riktigt förmånliga priser oavsett vilken typ av jobb det rör sig om. Våra kvalitetstjänster är prisvärda rakt igenom och vi förhåller en transparent kostnadsdialog med kunden från start.

Kostnadsfri offert

LÄMNAS PÅ ALLA TAKJOBB I LUND

Är du intresserad av oss och våra tjänster inom plåtslageri? Eller du kanske behöver byta tak och letar efter en erfaren takläggare i eller runt Lund? Hör då av dig till oss redan idag.

Vi välkomnar både företag och privatpersoner att begära offert. Det är helt kostnadsfritt och vi ser till att återkomma med en detaljerad offert omgående. Varmt välkommen till oss på P.D Plåtservice – din plåtslagare!

Därför ska du välja oss

Sex anledningar till att folk väljer oss

Kvalitetsmaterial

Vi jobbar endast med kvalité och inget annat.

Pålitliga

Vi håller vad vi lovar – det har vi alltid gjort.

Utbildade plåtslagare

Vi kan vårt jobb och våra produkter.

Tidseffektiva

Snabba och effektiva med fokus på kvalité.

Snabb respons

Vi är måna om dig som kund, hela vägen.

100% Garanti

Kundnöjdhet är en självklarhet för oss.