Takläggare Skåne

GÅR DU I TANKAR ATT LÄGGA OM TAKET?

Som takläggare Skåne erbjuder P.D Plåtservice dig professionella tjänster inom allt som har med takarbete att göra. Vår verksamhet består av en omfattande repertoar av plåtslagerijobb och takarbete i allmänhet. Anlita oss för allt från lagning av stuprör till att lägga om ditt tak på huset  eller stugan. Vi är din kompletta takläggare i Malmö med andra ord. Självklart alltid med stort fokus på både kund och kvalitet – Välkommen till oss!

LÅT OSS PROFFS SKÖTA TAKET!

På P.D Plåtservice kan vi stoltsera med mångårig erfarenhet som plåtslagare och takläggare inom olika områden. Vi har gedigen och lång yrkesvana från alla typer av plåt- och takjobb – inget uppdrag är för litet eller för stort för oss. Vissa dagar fixar vi häng- och stuprännor medan vi andra gånger utför diverse byggarbeten i samband med byggnation. Våra duktiga hantverkare hjälper även kunder att byta ut sitt tak. Vi har även goda samarbeten i branschen, vilket är en förmån för dig som kund.

Takläggare Skåne
Takläggare i Skåne

KOMPETENS ATT LITA PÅ

Vi har vad som krävs för att lägga om ditt tak oberoende av vilken typ av bostad eller fastighet det gäller. En korrekt utförd takomläggning kräver inte bara kunskap utan även precision och noggrannhet samt utbildning på produkterna. Något vi på P.D Plåtservice alltid ser till att levererar fullt ut.

Vi vet vikten av att byta ut ett befintligt tak på ett korrekt sätt och sörjer i yttersta mån om att uppnå ett optimalt resultat. Samma gäller vid andra renoveringar utomhus så som lagning eller byte av stuprör och andra plåtjobb.

Behöver du hjälp av en takläggare i Skåne?

Vi hjälper dig!

Vi jobbar över hela Skåne

Här hittar du oss

PD Plåtservice AB
Åkershus 10A
245 37 Staffanstorp

Tel: 076-168 72 03
Email: info@pdplatservice.se

Gratis rådgivning gällande takarbete i Skåne

Kostnadsfri offert

plåtslagare
Takläggare i Skåne

PERSONLIGT BEMÖTANDE

Vårt team av takläggare är inte bara duktiga yrkesmän, de har även service i ryggmärgen. Den nära och personliga kundservicen ligger oss varmt om hjärtat. En viktig del av vårt koncept som takläggare är att du som kund alltid ska känna dig bekväm och trygg i varje moment vi gör. Därför lägger vi alltid stor vikt vid ett trevliga kundbemötandet i alla led.

Vi välkomnar alltid våra kunder att rådfråga oss inför, under och efter projektet. Har du önskemål gällande någon specifik tjänst försöker vi utgå från dessa när vi tar oss an uppdraget. Ibland kan vi även ta fram mer skräddarsydda lösningar till våra kunder!

Prisvärda tjänster

INOM ALLA TYPER AV TAKLÄGGNING

P.D Plåtservice är en etablerad aktör i branschen och vår expertis som takläggare bevisas inte minst av alla våra nöjda kunder genom åren. Vår gedigna lojala kundskara är en stor inspiration i arbetsvardagen och vi jobbar alltid hårt för att konstant leverera på topp. Det gör oss dock å andra sidan inte till en dyr takläggare eller plåtslagare, snare tvärtom genom att vara kostnadseffektiva och flexibla.

Våra kvalitetstjänster inom takarbete är prisvärda rakt igenom och vi förhåller en transparent kostnadsdialog med kunden redan från start till mål.

Kostnadsfri offert från takläggare Skåne

LÄMNAS PÅ ALLA TAKJOBB I SKÅNE

Är du intresserad av oss och våra tjänster inom takläggning ? Hör då av dig till oss redan idag så lämnar vi en kostnadsfri offert.

Vi välkomnar självklart både företag och privatpersoner att begära en offert. Det är alltid 100% kostnadsfritt och vi ser till att återkomma med en detaljerad offert omgående till dig. Varmt välkommen till oss på P.D Plåtservice – din takläggare!

Därför ska du välja oss som takläggare Skåne

Sex anledningar till att folk väljer oss

Kvalitetsmaterial

Vi jobbar endast med kvalité och inget annat.

Pålitliga

Vi håller vad vi lovar – det har vi alltid gjort.

Utbildade plåtslagare

Vi kan vårt jobb och våra produkter.

Tidseffektiva

Snabba och effektiva med fokus på kvalité.

Snabb respons

Vi är måna om dig som kund, hela vägen.

100% Garanti

Kundnöjdhet är en självklarhet för oss.